Τρόποι αποστολής

This is custom heading element

Α. Αποστολή στην Αθήνα με δικούς μας μεταφορείς

Η αποστολή για το κέντρο της Αθήνας συνήθως γίνεται την επόμενη ημέρα. Για τις παραγγελίες σας θα επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής 2,00€. Δυνατότητα αντικαταβολής δωρεάν.

Η αποστολή για την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας γίνεται με κόστος αποστολής 3,00€ για περιοχές όπως: Περιστέρι, Πατήσια, Γαλάτσι, Χολαργός, Ζωγράφος, Βύρωνας, Παγκράτι, Ν. Κόσμος, Καλλιθέα, Ταύρος, Βοτανικός, Αιγάλεω. Συνήθως πραγματοποιούνται δρομολόγια 2 φορές την εβδομάδα.  Δυνατότητα αντικαταβολής δωρεάν.

Για την ευρύτερη περιοχή του Λεκανοπεδίου για περιοχές όπως Ίλιον, Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση, Ν. Ερυθραία, Κηφισιά, Μαρούσι, Ν. Πεντέλη, Μελίσσια, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη, Άγιος Δημήτριος, Αργυρούπολη, Καλαμάκι, Ελληνικό, Γλυφάδα, Φάληρο, Πειραιάς, Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Νίκαια, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα. Συνήθως πραγματοποιούνται δρομολόγια 2 φορές την εβδομάδα. Έξοδα αποστολής 5,00€ με μεταφορική εταιρεία. Με ταχυμεταφορές η χρέωση είναι 4,00€. Δυνατότητα αντικαταβολής δωρεάν.

Β. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς courier

Η εταιρεία μας μπορεί να σας αποστέλλει την παραγγελία σας με εταιρεία courier. Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας σας, εκτός από νησιά και ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Πίνακας χρεώσεων ταχυμεταφοράς για όλη την Ελλάδα:

  1. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΝ 4,50€ μέχρι 4 κιλά βάρος. Αντικαταβολή +1,00€
    Για κάθε επιπλέον κιλό 0,90€
  2. ΓΙΑ ΧΕΡΣΑΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ 6,00€ μέχρι 4 κιλά βάρος. Αντικαταβολή +1,00€
    Για κάθε επιπλέον κιλό 1,00€
  3. ΓΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ 5,70€ μέχρι 4 κιλά βάρος.  Αντικαταβολή +1,00€
    Για κάθε επιπλέον κιλό 1,20€

Οι παραπάνω χρεώσεις δεν ισχύουν για συγκεκριμένες δυσπρόσιτες περιοχές, σε αυτήν την περίπτωση η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περαιτέρω συνεννόηση.

Γ. Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρεία

Για βαριά προϊόντα συνιστάται αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές προκειμένου να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Σε κάθε περίπτωση προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για την επιβεβαίωση του κόστους αποστολής. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το μέσο κόστος αποστολής ανέρχεται στα 5,00€. Tα δωρεάν μεταφορικά για ογκώδη δέματα για περιοχές εκτός Αττικής ισχύουν υπό προϋποθέσεις, προορισμού, ύπαρξης μεταφορικών εταιρειών, δυσπρόσιτων περιοχών, ανάγκη μεταφόρτωσης.

Σημείωση 1: Ενδέχεται η παραλαβή των προϊόντων να πρέπει να γίνει με την μετάβαση σας στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας, εξαρτάται από τη μεταφορική εταιρεία και την διεύθυνσή σας.

Σημείωση 2: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα άρνησης αποστολής με μεταφορική αν η ίδια η μεταφορική το αρνείται.

Σημείωση 3: Η παράδοση με μεταφορική μας περιορίζει στην παράδοση των εμπορευμάτων μέχρι το ισόγειο και όχι σε όροφο.

Φυσικά μπορούμε να παραδώσουμε τη παραγγελία σας στη μεταφορική εταιρεία που εσείς συνεργάζεστε με χρέωση των εξόδων απευθείας σε εσάς.

Όταν η αποστολή των προϊόντων γίνεται με μεταφορική εταιρεία η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται αποκλειστικά με τη κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα και όχι με αντικαταβολή.

Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής και τα στοιχεία των τραπεζικών μας λογαριασμών.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΕ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

Δ. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας

Δυστυχώς το κατάστημά μας δεν παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Λειτουργούμε μόνο διαδικτυακά και η διακίνηση έχει ανατεθεί σε εταιρείες logistics.

Ε. Αποστολές προς Κύπρο

α) Με την υπηρεσία χαμηλού κόστους εμπορευματικής μεταφοράς το κόστος είναι:

Έως 5 κιλά 9,00€
Από 5 έως 10 κιλά 16,00€
Από 10 έως 15 κιλά 28,00€
Απο 15 έως 20 κιλά 37,00€
Επιπλέον κιλό άνω των 20 κιλών 2,00€

Χρόνος παράδοσης αποστολών εντός 7 εργασίμων ημερών (για τις αποστολές σε απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 4 εργάσιμες ημέρες).

Διευκρινίζεται ότι για αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς προς Κύπρο η προσαύξηση είναι 6,00€. Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2000,00€ ανά αποστολή.

β) Για express αποστολές προς Κύπρο με παράδοση σε 2 εργάσιμες ημέρες:

Έως 2 κιλά βάρος 18,00€.
Για κάθε επιπλέον κιλό έως τα 10 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε 6,00€.
Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 10 κιλών η χρέωση ανέρχεται σε 4,50€.

Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς (με παράδοση εντός 4-5 εργασίμων ημερών).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δευτέρα εώς Παρασκευή: 10:00-18:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3803040
E-mail: info@officemust.gr
Facebook: facebook.com/officemust/

* Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής.